فروشگاه گیفت کارت وب گیفت
فروشگاه گیفت کارت وب گیفت
تخفیف‌های زمان‌دار
بهترین روش های خرید بازی پلی استیشن در کنسول های PS4 و PS5
پلی استیشن

بهترین روش های خرید بازی پلی استیشن در کنسول های PS4 و PS5

ارحام ادبخواه
انتشار در 3 دی 1401

اگر جزو کاربران و عاشقان دو کنسول پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 محسوب می‌شوید، انتخاب‌های به شدت زیادی برای داشتن اوقات خوب خواهید داشت. منتها از آنجایی که قیمت بازی‌ها بالا رفته و گیمرها هم نمی‌توانند جلوی خود را برای تجربه بازی‌های جدید بگیرند، باید به دنبال روش‌های مختلفی بروند که باعث صرفه جویی در هزینه نهایی باشد. حال این روش می‌تواند از طریق خرید دیسک‌های فیزیکی PS4 و PS5 باشد یا رفتن به سراغ بازی‌های دیجیتالی و اکانت‌های ظرفیتی؛ در ادامه مقاله بهترین روش های خرید بازی پلی استیشن، شما را با روش‌های موجود و جزئیات آن‌ها بیش‌تر آشنا خواهیم کرد.

بهترین راه ها برای خرید بازی پلی استیشن

پلی استیشن یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین نام‌هایی است که می‌توانید در دنیای بازی‌های ویدیویی پیدا کنید. برندی که بیش از 20 سال قدمت دارد و در این برهه زمانی کودکی، جوانی یا حتی بزرگسالی بسیاری از ماها را تغییر داده است. PlayStation در طی عمر خود میزبان آثار شاخصی بزرگی بوده که اگر بخواهیم تاریخچه‌ای از دنیای ویدیو گیم جمع کنیم، باید بخش بزرگی از این تاریخچه را به آن‌ها تخصیص دهیم. حال همان‌طور که می‌دانید، شرکت سونی قصد توقف ندارد و نهایت تلاش خود را برای پیشرفت مستمر پلی استیشن و جامعه کاربری آن‌ به کار می‌گیرد. همین تلاش رو به جلو، باعث ایجاد بازی‌های بیش‌تر و بزرگ‌تری شده که سخت می‌توانیم در مقابل جذابیت آن‌ها وسوسه نشویم.

بهترین راه ها برای خرید بازی پلی استیشن در کنسول های پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5

اما خب در برخی اوقات این وسوسه بیش از حد قدرتمند می‌شود تا نتوانیم در مقابل آن مقاومت کنیم. همین موضوع باعث خرید بازی‌های جدید و در نتیجه، صرف هزینه‌های به نسبت بالایی می‌شود. افزایش قیمت 10 دلاری عنوان‌های AAA در نسل نهم و هم چنین مسائلی نظیر تورم، مانند یک مانع بزرگ عمل می‌کنند تا نتوانیم مانند گذشته‌های نه چندان دور و به راحتی آثار مورد علاقه‌مان را تجربه کنیم.

اما همان‌طور که می‌دانیم در عشق نسبت به بازی‌های ویدیویی انتهایی وجود ندارد و همین موضوع، باعث به وجود آمدن روش‌های جدید و ارزان‌تری شده است تا گیمرها از عشق خود فاصله نگیرند. حال برخی از این روش‌ها از سوی خود سونی (و به طور کلی سازندگان محصولات مختلف) بوده و برخی دیگر، نوآوری‌هایی که از سمت مردم و خرده فروش‌ها به عمل آمده است. در این میان مسئله خرید بازی‌های فیزیکی و دیجیتالی هم مطرح نیست و هر دو آن‌ها میزبان راه‌های ارزان قیمت‌تری برای خرید هستند.

در ادامه مقاله بهترین روش های خرید بازی پلی استیشن، شما را با بهترین راه‌های ممکن برای تهیه بازی‌های دو کنسول نسل هشتمی و نسل نهمی سونی بیش‌تر آشنا خواهیم کرد.

فقط پیش از پرداختن به هر موضوعی باید بدانید که تمامی بازی‌های پلی استیشن 4 (یا بهتر است بگیم بیش‌تر از 99 درصد آن‌ها) به لطف قابلیت Backward Compatibility روی پلی استیشن 5 قابل تجربه هستند و از این منظر مانعی ندارید. اما از طرفی دیگر، تمامی بازی‌هایی که برای PS5 منتشر شده‌اند روی PS4 قابل تجربه نیستند و برخی از آن‌ها، در انحصار کنسول جدید سونی قرار دارند. بنابراین در حین خرید بازی‌های مورد علاقه خود از طریق روش‌های موجود، حتما به این موضوع توجه کرده و در مورد قابلیت‌های آن تحقیق کنید.

بازی های فیزیکی برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 به صورت دیسک به صورت مستقیم از فروشنده های بازی ها در ایران به فروش می رسند.

خرید بازی های فیزیکی برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5

روش های خرید بازی پلی استیشن را با سنتی‌ترین راه ممکن که خرید دیسک‌های فیزیکی باشد آغاز می‌کنیم. امکان خرید دیسک‌های فیزیکی بر هیچکس پوشیده نیست و همه گیمرها برای چندین بار هم که شده بازی فیزیکی تهیه کرده‌اند. همان‌طور هم که به احتمال زیاد می‌دانید دو کنسول پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 هم از این قاعده مستثنا نیستند و در صورت استفاده از یکی از آن‌ها، می‌توانید به سراغ خرید دیسک‌های فیزیکی بروید. فقط توجه داشته باشید که نسخه دیجیتالی PS5 از بازی‌های فیزیکی پشتیبانی نمی‌کند و اگر جزو کاربران این کنسول (که با جعبه سیاه رنگ در دسترس قرار دارند) محسوب می‌شوید، بهتر است فکر این روش را به دست‌های فراموشی بسپارید.

اما خرید بازی‌های فیزیکی به صورت همزمان مزایا و معایب مختلفی را در دل خود جای می‌دهد که به آن‌ها می‌پردازیم. اولین مزیت استفاده از این روش، به جمع کردن کلکسیون و آن حس خوب ملموس بودن مربوط می‌شود. در واقع اگر دیسک‌های بلوری پلی استیشن را تهیه کنید، می‌توانید آن‌ها را در کنار یکدیگر جمع کرده و مجموعه خاص خود را به وجود آورید که حس خوبی دارد.

اما اگر علاقه خاصی به جمع کردن کلکسیون ندارید، می‌توانید از یکی دیگر از مزیت‌های این روش بهره ببرید: فروش آن‌ها. به عبارتی دیگر، اگر دیسک فیزیکی بازی‌های ویدیویی را تهیه کنید، می‌توانید به راحتی آن‌ها را بفروشید و با پول فروش آن، اثر جدیدی بخرید. حال شما می‌توانید این روند فروش را با مراجعه به فروشگاه‌های مورد اطمینان خود دنبال کنید یا با استفاده از برنامه‌های واسطه گر (منظور از برنامه‌های واسطه گر، اپلیکیشن‌هایی است که می‌توانید از طریق آن وسایل دسته دوم خود را بفروشید) این کار را انجام دهید.

مزیت دیگری که باید آن را در نظر بگیریم، امکان معاوضه آن با بازی‌های دوستان شما است. در واقع اگر دوست دیگری دارید که از پلی استیشن 4 یا پلی استیشن 5 بهره می‌برد، می‌توانید بازی وی را با بازی خود معاوضه کرده و بدین ترتیب، بدون صرف هیچ هزینه خاصی یک اثر جدید را تجربه کنید. این پایان کار نیست و شما قادر هستید بازی‌های دسته دوم را از فروشگاه‌های مختلف بخرید که هزینه به مراتب کم‌تری از محصولات پلمپ دارند. در واقع سایر گیمرهای ایرانی هم علاقه زیادی به فروش بازی‌های خود دارند که این مسئله، باعث افزایش محصولات دسته دوم در بازار می‌شود.

اما یکی از معایبی که در مورد بازی‌های فیزیکی پلی استیشن و خرید آن‌ها وجود دارد، به محدودیت‌های آن مربوط می‌شود. اولین محدودیتی که باید به آن اشاره کنیم، عدم دسترسی به بازی‌های قدیمی‌تر است. در واقع اگر بخواهید دیسک فیزیکی یک بازی قدیمی را تهیه کنید، کار سختی را در پیش دارید و باید حسابی به دنبال آن بگردید. دومین محدودیتی که باید در نظر بگیرید، شکنندگی این دیسک‌ها است. در واقع دیسک‌های فیزیکی شکننده هستند و اگر در شرایط نامناسبی قرار بگیرند یا آسیب ببینند، دیگر قابل استفاده نیستند.

این در حالی است که بازی‌های دیجیتالی محدودیت‌های این چنینی ندارند و اگر اتفاقی برای اکانت شما رخ ندهد (مانند بن شدن یا از دسترس خارج شدن)، می‌توانید بازی‌های خریداری شده خود را تا ابد نگه دارید. در ادامه بیش‌تر به بازی‌های دیجیتالی، ویژگی‌ها و معایب آن‌ها خواهیم پرداخت.

شما می توانید با خرید گیفت کارت پلی استیشن، بازی ها، بسته های الحاقی، تم و آواتار و سایر محصولات مجازی را از فروشگاه پلی استیشن استور به صورت مستقیم خریداری کنید.

خرید بازی ها و بسته های الحاقی و سایر محصولات مجازی با استفاده از گیفت کارت پلی استیشن

در این قسمت از مقاله بهترین روش های خرید بازی پلی استیشن، به محصولات دیجیتالی می‌رسیم. محصولات دیجیتالی که در دنیای امروزه از محبوبیت بیش‌تری نسبت به دیسک‌های فیزیکی برخوردار هستند، هر روز بیش‌تر می‌شوند و از طُرق مختلف رشد می‌کنند. از جمله این رشد‌ها که می‌توانید آن را ذکر کنیم، سرویس‌های اشتراکی هستند که ظاهرا می‌خواهند دنیا را به سطله خود درآروند (در ادامه بیش‌تر به سرویس‌های اشتراکی می‌پردازیم). اما پیش از سرویس‌های اشتراکی، خرید بازی‌های مجزا به صورت دیجیتالی در اولویت قرار دارد که در سال‌های اخیر رونق زیادی پیدا کرده است. در این روش شما می‌توانید با استفاده از راه‌های موجود بازی‌های مورد علاقه‌تان را از فروشگاه پلی استیشن بخرید و آن‌ها را اکانت خود نگه دارید. ولی همان‌طور که پیش از این هم اشاره شد، روش مورد بحث هم شامل ویژگی‌های مثبت و منفی خود می‌شود.

بیایید بحث‌ها را ویژگی‌های مثبت خرید بازی‌های دیجیتالی شروع کنیم. خرید بازی‌های دیجیتالی هیچ گونه محدودیتی ندارد و شما می‌توانید حتی از دورترین منطقه‌های دنیا هم آثار مورد علاقه خود را از فروشگاه پلی استیشن تهیه کنید (البته که این موضوع به بودجه شما هم بستگی دارد). بدین صورت اگر شرایط خروج از خانه یا حوصله رفتن به فروشگاه‌ها را ندارید، می‌توانید به راحتی حساب خود را با استفاده از روش‌های موجود شارژ کرده و به خرید ویدیو گیم‌های مختلف بپردازید. متاسفانه و به خاطر محدودیت‌های موجود و عدم دسترسی به بانک‌های بین المللی، ما ایرانی‌ها قابلیت خرید مستقیم محصولات با استفاده از کارت‌های بانکی نداریم. این دقیقا جایی است که فروشگاه وب گیفت به کمک شما می‌آید؛ چرا که می‌توانید با خرید گیفت کارت‌ پلی استیشن از وبسایت حساب PSN خود را شارژ کرده و به خرید بازی‌ها بپردازید.

در این روش محدودیت خاصی برای خرید آثار جدید و قدیمی وجود ندارد و به لطف PS Store، می‌توانید «تمام» بازی‌هایی که برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 عرضه شده‌اند را با استفاده از گیفت کارت پلی استیشن بخرید. البته که فروشگاه پلی استیشن به بازی‌های ویدیویی محدود نمی‌شود و در صورت تمایل، می‌توانید فیلم‌ها و موسیقی‌های مختلفی را هم از این فروشگاه تهیه کنید. به طور کلی حتی اگر قصد خرید یک محصول کم‌تر شناخته شده یا کمیاب را داشته باشید، بازی‌های دیجیتالی مانع خاصی را در راه شما قرار نخواهند داد.

این پایان مزیت‌های روش خرید دیجیتالی بازی‌ها نیست، چرا که شما می‌توانید با دوستان خود به خرید بازی بپردازید و بدین ترتیب هزینه نهایی را نصف کنید. اگر از این قابلیت خبر ندارید باید بدانید که پلی استیشن به شما اجازه می‌دهد که اکانت خود را تنها با یک نفر دیگر به اشتراک بگذارید تا شخص مورد نظر، بتواند از بازی‌های موجود در حساب‌تان بهره ببرد. به این ترتیب اگر دوستی داشته باشید که به خرید بازی‌ها تمایل داشته باشد، می‌توانید با وی شریک شوید و هزینه خرید محصولات دیجیتالی را نصف کنید. موضوع این بند و به اشتراک گذاشتن بازی‌ها را به خاطر بسپرید و به ادامه مطلب توجه کنید.

خرید بازی های ظرفیتی پلی استیشن یکی از راه های ارزان برای تجربه بازی های جدید روز در کنسول های PS4 و PS5 است.

خرید بازی های ظرفیتی پلی استیشن

در پاراگراف قبلی به قابلیت اشتراک گذاشتن بازی‌ها با سایر دوستان اشاره کردیم. همین موضوع باعث به وجود آمدن بازی‌های ظرفیتی در کشور ما شد که در سه نوع مختلف به عرضه می‌رسند. بازی‌های ظرفیتی که در قالب اکانت ظرفیتی به فروش میرسند سه سطح ظرفیت اول، ظرفیت دوم و ظرفیت سوم به فروش می‌رسند، هر کدام ویژگی خاص خود را دارند که می‌توانید با توجه به شرایط موجود دست به خرید یکی از آن‌ها بزنید. ظرفیت دوم و سوم اگر از جاهای مطمئن خریداری شوند و به صورت کاملا قانونی تهیه شده باشند برای کنسول پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 شما خطری نخواهند داشت و ایرادی به وجود نخواهند آورد. اما اکانت‌های ظرفیت اول به هیچ وجه توصیه نمی‌شوند و بهتر است به سراغ آن‌ها نروید.

توضیح این سه سطح را با ارزان‌ترین و غیر قابل اعتمادترین آن‌ها شروع می‌کنیم. اکانت‌های ظرفیت اول که با قیمت‌های به شدت پایینی به فروش می‌رسند به صورت آفلاین کار می‌کنند و در حین استفاده از آن‌ها، نباید به اینترنت متصل شوید. با این حال شما قادر به تجربه بازی‌های ظرفیت اول روی User خود و کسب تروفی‌های آن خواهید بود. هر وقت هم که کارتان با اکانت خریداری شده تمام شد می‌توانید آن را حذف کنید و مانند روال سابق به اینترنت متصل شوید. با این حال توصیه ما این است که به سراغ اکانت‌های ظرفیت اول نروید و با هزینه‌ای به نسبت بیش‌تر، سراغ دو سطح دیگر را بگیرید.

در این نقطه از روش های خرید بازی‌های پلی استیشن به اکانت‌های ظرفیت دوم می‌رسیم که هزینه بیش‌تری نسبت به سایر ظرفیت‌ها دارند و امکانات بیش‌تری را در اختیار شما قرار می‌دهند. با خرید بازی‌های ظرفیت دوم می‌توانید به صورت آفلاین و آنلاین از بازی‌های خود لذت ببرید و پس از اتمام‌شان، آن‌ها را به راحتی بفروشید تا بدین ترتیب هزینه‌ای کم‌تری کرده باشید. علاوه بر این‌ها شما قادر هستید به لطف اکانت‌های ظرفیت دوم بازی‌ها را روی User اصلی خود تجربه کرده و تروفی‌ها به دست آمده را به اکانت خود اضافه کنید. فقط همان‌طور که گفته شد اکانت‌های ظرفیت دوم قیمت بیش‌تری دارند و در ادامه همین موضوع، امکانات و امنیت بیش‌تری را در اختیارتان قرار می‌دهند.

سومین سطحی که باید به آن اشاره کنیم، اکانت‌های ظرفیت سوم هستند. اکانت‌های این ظرفیت فقط به صورت آنلاین قابل استفاده هستند و اگر به اینترنت متصل نشوید، قادر به تجربه بازی خریداری شده نخواهید بود. علاوه بر این در حین خرید یک بازی ظرفیت سوم نمی‌توانید تروفی‌های آن را به اکانت شخصی خودتان اضافه کنید و تنها راه تجربه بازی خریداری شده، مراجعه به اکانت خریداری شده است.

این دسته از اکانت‌ها در میانه داستان قرار می‌گیرند؛ به طوری که از حساب‌های ظرفیت اول قیمت بیش‌تری دارند و نسبت به اکانت‌های ظرفیت دوم، ارزان‌تر از آب در می‌آیند. همان‌طور هم که گفته شده حساب‌های این ظرفیت خطر خاصی ندارند و در صورت خرید از یک فروشگاه مطمئن، ایرادی را به همراه نخواهند آورد.

سرویس جدید پلی استیشن پلاس که به تازگی معرفی شده است، همانند سرویس گیم پس، امکانات زیادی را در اختیار دارندگان کنسول های پلی استیشن قرار می دهد.

سرویس جدید پلی استیشن پلاس

در این نقطه از مقاله بهترین روش های خرید بازی پلی استیشن به سه سطح موجود PS Plus می‌رسیم. مدت‌ها بود که طرفداران پلی استیشن خواستار سرویس جدیدی بودند که بتواند با Xbox Game Pass رقابت کند. نتیجه این خواسته‌ها در نهایت به سرویس جدید پلی استیشن پلاس ختم شد که در سه سطح Essential، Extra و Premium در دسترس قرار دارد. هر یک از این سه سطح قابلیت‌های خاص خود را شامل می‌شوند و ویژگی‌های مختلفی را در اختیار شما قرار می‌دهند. در ادامه بیش‌تر به این سطح خواهیم پرداخت.

کار را با اولین و ارزان‌ترین سطح پلی استیشن پلاس شروع می‌کنیم که اسنشیال (Essential) نام دارد. سطح پلی استیشن پلاس اسنشیال در واقع حکم همان پی اس پلاس قدیمی را دارد که به شما اجازه می‌دهد بازی‌های آنلاین و بخش‌های چندنفره آن‌ها را به راحتی تجربه کنید. اما این پایان کار نیست و اگر جزو مشترکین این سطح باشید، بازی‌های رایگان جذابی را به صورت ماهانه دریافت خواهید کرد. اگر این بازی‌های رایگان را در مدت زمان معلوم به اکانت خود اضافه می‌کنید، می‌توانید برای همیشه آن‌ها را نگه دارید. PS Plus Essential ماهانه 10 دلار قیمت دارد و اگر بخواهید آن را به صورت سه ماهه یا سالانه تهیه کنید، تخفیف قابل توجهی دریافت خواهید کرد.

دومین سطح پی اس پلاس که جزو بهترین روش‌ های خرید بازی پلی استیشن محسوب می‌شود، اکسترا (Extra) نام دارد. پلی استیشن پلاس اکسترا تمامی قابلیت‌های سطح اسنشیال (اعم از بازی‌های رایگان و امکان تجربه آنلاین بازی‌ها) را در بر دارد و در ادامه، قابلیت هیجان انگیزی را در اختیار شما قرار می‌دهد. مشترکین PS Plus Extra به کتابخانه بزرگی از بازی‌های ویدیویی دسترسی دارند که شامل حدود 700 عنوان مختلف می‌شود. شما می‌توانید این 400 بازی را به صورت عادی دانلود کرده و به تجربه آن‌ها بپردازید. لازم به ذکر است که تا زمان پایان اشتراک، مانعی برای تجربه این آثار وجود نخواهد داشت. PS Plus Extra ماهانه 15 دلار قیمت دارد و اگر آن را به صورت سه ماهه و سالانه دریافت کنید، مبلغ کم‌تری را خواهید پرداخت.

سومین و آخرین سطح سرویس جدید پلی استیشن پلاس، سطح پریمیوم (Premium) نام دارد که در برخی از کشورهای خاص با عنوان سطح دیلاکس (Deluxe) به فروش می‌رسد. این سطح شامل تمامی ویژگی‌های دو سطح اسنشیال و پریمیوم می‌شود و موارد جدیدی را به آن‌ها اضافه می‌کند. مهم‌ترین مزیت پریمیوم نسبت به دو سطح دیگر، اضافه شدن آثار کلاسیک است. در واقع شما با تهیه اشتراک این سطح به بیش از 340 بازی جدید دست پیدا می‌کنید که از آثار پلی استیشن 1، پلی استیشن 2، پی اس پی و پلی استیشن 3 تشکیل شده‌اند. لازم به ذکر است که امکان دانلود بازی‌های PS3 وجود ندارد و در صورت داشتن یک اینترنت پرسرعت، می‌توانید به استریم آن‌ها بپردازید. اما در دستی دیگر امکان دانلود بازی‌های PS1، PS2 و PS3 مانعی ندارد و می‌توانید به راحتی آن‌ها را دانلود و تجربه کنید.

جمع بندی

به طور کلی راه‌های مختلفی برای خرید بازی‌های PS4 و PS4 وجود دارد که در مقاله بهترین روش های خرید بازی پلی استیشن به آن‌ها اشاره کردیم. حال این روش می‌تواند مربوط به خرید دیجیتالی و ظرفیتی آثار باشد یا تهیه نسخه فیزیکی آن‌ها؛ شما راه‌های مختلف و مطئنی را خواهید داشت.

ولی نکته مهمی که باید به آن اشاره کنیم این است که به هیچ وجه سراغ اکانت‌های هکی و پلاس هکی نروید. این دسته از اکانت‌ها به شدت خطرناک هستند و ممکن است به بن شدن کنسول‌تان ختم شوند. نظر شما در مورد روش های خرید بازی پلی استیشن چیست؟ شما بیش‌تر از کدام یک از این روش‌ها بهره می‌برید؟ نظرات خود را با تیم وب گیفت و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

منبع: PlayStation

تاریخ آخرین به روزرسانی: 15 شهریور 1402

سوالات متداول

جواب سوال‌های رایج و متداول شما

خرید اکانت‌های ظرفیتی احتمالا به عنوان ارزان‌ترین راه ممکن شناخته می‌شود

این سه سرویس به ترتیب و با قیمت ماهانه 10، 15 و 18 دلار در دسترس قرار دارند

خرید گیفت کارت، شارز حساب PSN و خرید بازی‌های مورد نظر بهترین روش ممکن برای تهیه آثار دیجیتالی است

دیدگاه‌ها (0) آخرین نظرات کاربران
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است!
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید...
افزودن دیدگاه
ایمیل شما منتشر نخواهد شد